Turvellisesti sisällä tai ulkona, meillä tai teillä tuotettua aktiviteettipalvelua

· 245 sanaa · noin minuutin

Turvallisuus


Koronosta voi olla montaa mieltä ja mielipiteitä on varmasti yhtä monta kuin niiden esittäjiäkin. Kuka sitten on oikeassa? Asiakas? Tuottaja? Viranomainen? Ei kukaan vai kaikki yhdessä?

Tosiasia kuitenkin on että Covid-19 iskee suomalaiseen tapahtuma-alaan tällä hetkellä tehokkaammin kuin itse potilaisiin. Tämä tilanne on tietysti meille kaikille uusi ja moni alkaa olemaan jo vähän väsynytkin jatkuvaan uutisointiin aiheesta mediassa.

Meillä täällä Suomen TilausAktiviteeteissa tilanne on aiheuttanut tietenkin sen että olemme käärineet hihamme ja kehittäneet erilaisia etäpelejä jo melkoisen kirjaston. Nyt vain odotamme että asiakkaamme myös löytävät markkinoimamme tuotteet :)
Olemme luoneet täysin uutta sisältöä, mutta toki myös muokannut ja innovoinut jo olemassa olevista aktiviteeteista etäversioita. Osa näistä on ostettavissa suoraan verkkokaupastamme ja näissä käytetään apuna sovelluskaupasta ilmaiseksi ladattavissa olevaa ActionTrack-sovellusta. Kannattaa käydä tutustumassa valikoimiimme VERKKOKAUPASSAMME.

Lisäksi olemme innovoineet etäaktiviteetteja, joita voidaan pelata yritystapahtumissa etäyhteyksillä, kuten Teams, Zoom tai muu vastaava. Näitä olemme muutaman jo järjestäneetkin ja näistä olemme saaneet myös mukavaa palautetta. Näistä löydät kuvaukset KOTISIVUILTAMME.

Olimme myös keväällä mukana järjestämässä valtakunnallisen NouHätä!-kampanjan "Poikkeustilanne -Digiloppukilpailu" tapahtumaa yhdessä Revoltti Experiencen ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kanssa. Tämä valtakunnallinen loppukilpailu järjestettiin digitaalisesti, koska koronarajoitukset eivät mahdollistaneet fyysisen loppukilpailun läpiviemistä. Tapahtuma oli melko varmaan yksi ensimmäisiä koranan takia etätapahtumaksi muokattu tapahtuma ja se sai paljon kiitosta!


Olemme olemassa asiakkaitamme varten! Teemme kaikkemme, että meidän palvelut ovat jatkossakin turvallisia asiakkaillemme <3

PS. Tekstiin on piilotettu koodi. Henkilö joka ensimmäisenä kommentoi oikean koodin facebookissa sen julkaisun alle, jossa on sama kuva kuin tässä tekstissä, voittaa itselleen ilmaisen "POMMI" etämysteeripelikerran. Onnea ratkaisuun :)

T: Tuottaja Niko.