Etäaktiviteetti POMMI

Saat 1 PDF

Osta tämä
  • 18,50 €

Etämysteeripelimme POMMI vie teidät Presidentinlinnaan, josta on löytynyt epäilyttävän näköinen salkku. Turvallisuusprotokollan mukaan etäyhteyteen on kutsuttava pomminpurkuryhmän jäsenet, johon te kuulutte. Onnistutteko purkamaan pommin ajoissa, vai kerkiääkö ajastin juoksemaan nolliin ja pommi räjähtää?

Maksimi suoritusaika peliin on 30 minuuttia/päätelaite.
Yhdellä ostolla voitte liittää useammankin päätelaitteen samaan peliin, jolloin kilpailette keskenänne parhaasta tuloksesta.

Peli on pelattavissa vuorokauden ajan siitä hetkestä, kun olette käynnistäneet pelin oston yhteydessä saamallanne starttikoodilla.

Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän POMMI etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

Ostettuasi tämän pelin saatte tarvittavat tiedot PDF-tiedostona jolla saat pelin käyntiin. Muistakaa ladata/kirjata muistiin myös starttikoodi (licences napin takaa) jonka saatte oston päätteeksi (kts kuvat).

POMMI on kilpailullinen mysteeripeli, jonka voi pelata joko yksin tai kimpassa. Jotta pelaamisesta tulee hauskempaa, kannattaa se ottaa kisana useamman pelaajan välillä. Tällöin jokaisen pelaajan tulee liittyä omalla päätelaitteellaan peliin mukaan. Useamman päätelaitteen lisääminen peliin ei kuitenkaan maksa lisää. Tarkemmat ohjeet tulee oston yhteydessä saatavassa PDF-tiedostossa.